| Autor |
mare uimire |
carmen banu
Membru
Postare: 1
| Postat la 20.02.2009 13:23 |
|
|
Tot timpul ma inrebam care o fi secretul succesului unui artist? Normal, in primul rand talentul.... dar se stie ca nu e indeajuns doar talentul. Azi am primit raspunsul: d-l Lupu m-a sunat sa-mi multumeacsa personal pentru ca am cumparat cu cd "Mi-e dor" si pentru ca le ascult muzica. Mare uimire din partea mea! Noi va multumim ca existati!
Ce, inca nu v-ati prins care e secretul succesului unui artist???????? Nimic mai sipmlu: respectul si dragostea pentru fiecare fan! 
Va felicit stimata doamna si domn Rednic! |
|
|
| Autor |
RE: Foarte frumos |
Constantin Marin-Dan
Membru
Postare: 2
| Postat la 20.02.2009 14:19 |
|
|
E intradevar tare de tot! Sa te sune un artist si sa-ti multumeasca pentru un CD cumparat....   |
|
|
| Autor |
RE: mare uimire |
SIMONA PETARLACEAN
Membru
| Postat la 22.02.2009 20:04 |
|
|
  Tocmai ne uitam pe Antena 2 si va vedeam la emisiunea lui Cristian Brancu.Sunteti un munte de buna dispozitie si dumneavoastra DOMNULE LUPU si DOAMNA CORNELIA.Sa nu mai vorbim despre bogata cultura de care dati dovada.
Dumnezeu sa va dea multa sanatate si putere sa puteti duce folclorul romanesc pe culmile gloriei,acolo unde dumneavoastra deja va aflati!
Va multumim ca existati-e mare lucru pentru folclorul romanesc de azi!
Suntem din Iernut -Mures si speram din suflet sa va amintiti de noi.(Campia Turzii) |
|
|
| Autor |
RE: :) |
Krengutza
Membru
| Postat la 23.02.2009 13:10 |
|
|
Sunteti plini de buna dispozitie imi place foarte mult de voi... |
|
|
| Autor |
mikipo85
Membru
Locaţia: braila
| Postat la 06.03.2009 10:09 |
|
|
|
va simpatizez fff mult....felicitari si multa sanatate, va doresc... |
|
| Autor |
lupu
Membru
Locaţia: sighetu marmatiei
| Postat la 16.03.2009 09:16 |
|
|
Multumim pentru aprecierile deosebite, pot sa spun ca si dumneavoastra sunteti extraordinari, vad ca ne urmariti cu atata pasiune si ne bucuram ca putem sa va indulcim inimile cu folclorul nostru Maramuresean.Sa va dea dumnezeu sanatate sa ne puteti urmari in continuare, iar noi promitem ca nu va vom dezamagii niciodata.Cu deosebit respect Cornelia si Lupu Rednic.
Lupu Rednic |
|
|
| Autor |
Beatrice
Membru
| Postat la 25.12.2009 17:26 |
|
|
|
Mare a fost uimirea mea astazi cand in Sfanza zi a Craciunului am vorbit cu dumneavoastra pentru prima data.Va multumesc pt tot! |
|
|